Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray önemli bir avantajı kaçırdı

Düzenleyen:
Galatasaray önemli bir avantajı kaçırdı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı temsilcimiz Avrupa Ligi kura çekiminde 12 grup birincisinin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nden gelecek bir ekiple de eşleşebilir

G.Saray dün Astana önünde UEFA Avrupa Ligi biletini alsa da galip gelemeyince önemli bir avantajı tepti. Sarı-kırmızılı takımın aldığı beraberlikle 32 takımın gireceği 2. tur kura çekimi için seri başı olma şansı kalmadı. Cimbom Avrupa Ligi'ndeki 12 grup birincisi ile veya Şampiyonlar Ligi'nden gelecek 4 adet 3. olan takımlardan biriyle eşleşebilir. Dün gece oynanan maçlar sonrası G.Saray'ın muhtemel rakipleri arasında Lazio, Napoli, Athletic Bilbao, Basel'in olması kesinleşti. F.Bahçe ve Beşiktaş yarınki maçlar sonunda gruplarını lider bitirirlerse seri başı olacaklar. Avrupa Ligi son 32 turunda Türk takımlarının birbirleriyle eşleşme ihtimali yok. Kura çekimi 14 Aralık 2015'te yapılacak. Bu turda ilk maçlar 18 Şubat, rövanşlar ise 25 Şubat 2016'da oynanacak. 
Taraftar memnun değil
Öte yandan Astana önündeki kötü futbol ve alınan beraberlik taraftarı sinirlendirdi. Zayıf bir ekip önünde özellikle son bölümlerde takımın defansif ve çekingen futbol anlayışına kızan taraftarlar yönetime istifa çağrısı yaptı. Tribünler soyunma odasına giden futbolcuları da ıslıkladı. Oyuncuların bu tepkiye şaşırmış hali dikkat çekti. Bu arada grubunu 1 galibiyet 2 beraberlikle tamamlayan G.Saray 2.5 milyon euro gelir elde etti. UEFA Şampiyonlar Ligi'nde galibiyete 1 milyon, beraberliğe 500 bin euro para veriyor.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...