Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Beşiktaş'tan Serdar Taşçı atağı

Beşiktaş'tan Serdar Taşçı atağı

SPOR Haberleri

Douglas Silva için Ukrayna ekibi Dnipro'ya resmi teklif götüren Beşiktaş, Brezilyalı savunmacının alternatifini de buldu.

Devre arasında stoper transferi yapmaya karar vererek, Douglas Silva için Ukrayna ekibi Dnipro’ya resmi teklif götüren Beşiktaş, Brezilyalı savunmacının alternatifini de buldu.

Siyah-beyazlıların, Rusya’da Spartak Moskova forması giyen Serdar Taşçı’yı listeye aldığı öğrenildi. Yönetimin, Douglas transferi gerçekleşmezse 28 yaşındaki başarılı stoper Serdar Taşçı’yı renklerine bağlayabileceği ifade edildi.

Bu arada Beşiktaş’ın, Douglas’ın transfer edilmesi halinde bile Serdar Taşçı’yı kadrosuna katabileceği savunuldu. Kadrodaki stoperlerden ikisinin devre arasında ayrılması durumunda siyah-beyazlıların, Douglas’la birlikte geçtiğimiz yıllarda Almanya Milli Takımı forması giyen Serdar’ı da transfer edeceği ileri sürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...