Fırtına'nın yeni başkanı belli oluyor

Fırtına'nın yeni başkanı belli oluyor

SPOR Haberleri

Cumartesi günü deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Eskişehirspor maçından sonra yaptığı 1 günlük izinden sonra antrenmanlarına başladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basına kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman, teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu yönetiminde yapıldı. Şota Arveladze'nin ayrılmasının ardından federasyondan alınan özel izinle yönetmeliğe göre 3 maçlığına göreve getirilen Sadi Tekelioğlu, Gençlerbirliği, Fenerbahçe ve Eskişehirspor maçlarında bordo mavili takımın başında yer aldı. Sadi Tekelioğlu'nun başkan Muharrem Usta ile bir görüşme yaptığı da vurgulandı. Sabah antrenmanında ısınma hareketleri gerçekleştiren bordo mavili futbolcular, taktik çalıştı.

YÖNETİM, TEKNİK ADAMI GÖRÜŞECEK

Trabzonspor'u sezon sonuna kadar çalıştıracak teknik adamın bugün yapılacak yönetim kurulu toplantısının ardından akşam saatlerinde açıklanabileceği öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...