Pereira, “Celtic’i yenmeyi hak etmiştik” dedi ve ekledi

Düzenleyen:
Pereira, “Celtic’i yenmeyi hak etmiştik” dedi ve ekledi

SPOR Haberleri

F.Bahçe’nin hocası, “10 kişi oynarken sahada birlik olmuş bir takım gördüm. Her şeye rağmen turu geçmek önemliydi” diye konuştu

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, 1-1 eşitlikle sonuçlanan Celtic maçında baskılı bir oyun sergilediklerini ve güçlü bir takım ruhu ortaya koyduklarını söyledi. Portekizli teknik adam, “Kaliteli bir oyun ortaya koyduk. Ben de zaten takımımdan bu ruhu görmek istiyorum. Bizim için belirleyici nitelikte önemli bir maçtı. Maalesef kırmızı karttan sonra işler zorlaştı. Rakip ayaklandı. Bir kişi eksik iken o baskıyı yapmak daha da zorlaştı. Birlik olmuş bir Fenerbahçe gördüm sahada. Adil bir sonuç olduğunu düşünmüyorum. Çünkü kazanmayı hak ettik. Şu anda önümüze bakmalıyız. Turu geçtik, bu önemliydi. Şimdi kurayı göreceğiz” şeklinde konuştu.
Diego’ya sahip çıktı
Diego Ribas'ın gördüğü kırmızı kartla ilgili konuşan Vitor Pereira, oyuncusuna sahip çıktı. Portekizli hoca, “Oyuncularım bireysel hatalar yaptıklarında bunun bilincindedirler diye düşünüyorum. Burada suçlu aramak, hatayı birine yüklemek için bulunmuyorum. Bir hata yaptığımızda bunu düzeltmemiz gerekir. Diego hatasını biliyor. Ama bu takımı sahaya süren de benim. Bu yüzden bu konuda ilk sorumlu benim. Bugüne kadar Diego bize çok yardımcı oldu, bundan sonra da olacak. Ben buraya birini suçlamak için çıkmadım. Tekrar ediyorum ilk sorumlu benim" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...