Obradovic'ten oyunculara tebrik

Obradovic'ten oyunculara tebrik

SPOR Haberleri

Fenerbahçe Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Ligi A Grubu'da Sırbistan'ın Kızılyıldız Telekom takımını 79-61 yenerek A Grubu'nu lider tamamladıkları için oyuncularını tebrik etti.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Obradovic, çok iyi bir takıma karşı mücadele ettiklerini belirterek, "Maça çok kötü başladık. Savunmada çok tembeldik. Hücumda çok iyi değildik. İkinci yarıda her şeyi değiştirdik. Savunmada çok iyiydik ve çok hızlı koştuk. Bu galibiyete bütün oyuncularım katkıda bulundu. Oyuncularımı hem galibiyet için hem de liderliği garantiledikleri için tebrik ediyorum" diye konuştu.
Yaklaşık 9 ay sonra sahalara dönen Ricky Hickman için de yorum yapan Obradovic, "Çok zorlu bir süreçten geçti. Şu an çok iyi durumda. Hepimiz ona yardımcı olmak istiyoruz. Taraftarların onu karşılama şekli de hoşumuza gitti" ifadelerini kullandı.
- Kızılyıldız cephesi
Kızılyıldız Telekom Başantrenörü Dejan Radonjic, Fenerbahçe'nin kalitesini sahaya yansıtarak maçı kazandığını söyledi.
Maçın çok kısa bir bölümünde iyi oynadıklarını belirten Radonjic, "Maça çok kötü başladık. Fenerbahçe ikinci çeyrekte kalitesini gösterdi ve son çeyrekte de kontrolü tamamen eline alarak maçı kazandı. Fenerbahçe'yi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" değerlendirmesinde bulundu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...