Galatasaray’da derbi hazırlıkları sürüyor

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Galatasaray’da derbi hazırlıkları sürüyor

SPOR Haberleri  / iha

Galatasaray, Spor Toto Süper Lig’in 15. haftasında Beşiktaş ile oynayacağı maçın hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Teknik Direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı yapılan antrenman ısınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Daha sonra gruplara ayrılarak beşe iki pas ve top kapma çalışması gerçekleştiren sarı-kırmızılılar, ardından dokuza dokuz pas çalışmasıyla antrenmana devam etti. Sabah antrenmanının ana bölümünde ise taktik çalışması yapıldı. Toplam 85 dakika süren antrenman, soğuma hareketlerinin ardından tamamlandı.

Sarı-kırmızıların antrenmanına Sabri Sarıoğlu, antrenmanın tamamında takımla birlikte çalışmalara katılırken, Lionel Carole, kondisyon ve yükleme çalışmasına devam etti. Jason Denayer ise tedavisinin ardından salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaptı. Hamit Altıntop da kendisi için hazırlanan özel program dahilinde kondisyoner eşliğinde çalıştı.

Galatasaray, Beşiktaş maçının hazırlıklarını yarın akşam saat 18.00’de yapacağı antrenmanla tamamladıktan sonra karşılaşma için kampa girecek.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...