Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Denizli'nin derbi 11'i şekilleniyor

Düzenleyen:
Denizli'nin derbi 11'i şekilleniyor

SPOR Haberleri

Süper Lig'in 15. haftasında deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli derbi kadrosunu oluşturuyor.

Tecrübeli teknik adam, zorlu maçta sahaya çıkacak oyuncuların bir çoğunu belirledi. Sarı-kırmızılı ekipte Mustafa Denizli defansın solu ve Chedjou'nun alacağı görev ile ilgili son kararını maç günü verecek.

Beşiktaş karşısında Galatasaray'ın kalesini Fernando Muslera koruyacak. Uruguaylı file bekçisinin önünde oynayacak savunma konusunda Denizli henüz tercihini yapmadı. Deneyimli çalıştırıcının savunma kurgusu ile ilgili iki seçeneği bulunuyor. Denizli, taktik çalışmalarında Sabri, Semih, Chedjou ve Hakan Balta dörtlüsünü denedi. Ancak ikinci ihtimal üzerinde de duran tecrübeli teknik direktör, Sabri, Semih, Hakan Balta üçlüsünün yanında savunmanın solunda Tarık Çamdal veya Olcan Adın'ı değerlendirecek. Bu tercihte Chedjou, Astana mücadelesinde olduğu gibi ön liberoda şans bulacak.

Orta sahada Selçuk, Yasin, Podolski ve Sneijder'i kullanmayı planlayan deneyimli teknik adam, Chedjou'yu ön liberoda tercih etmezse bu bölge için Bilal Kısa ve Jose Rodriguez ikilisinden birini tercih edecek. Denizli'nin forvet konusundaki ilk seçeneği ise Burak Yılmaz olacak.

Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmanlarda oyuncularına özel olarak şut çalıştıran Mustafa Denizli, Selçuk, Sneijder ve Podolski'den kaleyi gördükleri anda şut çekmeleri yönünde uyarılar yaptı. Sarı kırmızılı ekip ligde maç başına 13 şutla en çok şut çeken takım konumunda bulunuyor.

Derbi hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sürdüren Galatasaray'da, Sabri Sarıoğlu antrenmanın tamamında takımla birlikte çalıştı. Sabri'nin derbide sahada olabileceği belirtildi. Yakın zamanda takıma dönmesi beklenen Lionel Carole, kondisyon ve yükleme çalışması yaptı. Jason Denayer, tedavisinin ardından salonda kuvvet ve sahada koşu çalışması yaptı. Hamit Altıntop ise kendisi için hazırlanan özel program dahilinde çalıştı. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenman, koordinasyon çalışmalarıyla başladı. Top kapma çalışmasının ardından pas çalışması gerçekleştirildi.

Galatasaray yönetimi de derbi ile ilgili oyunculara prim dopingi yapmaya karar verdi. Sarı kırmızılı yönetim, Beşiktaş maçının kazanılması halinde oyuncu başına 30 bin dolarlık prim ödeyecek. Galatasaray'da lig galibiyet primi 15 bin dolar olarak belirlenmişti. Galatasaray başkanı Dursun Özbek, Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadeleyi protokol tribününde takip edecek. Sarı kırmızılı yönetim de derbi maçta Özbek ile birlikte tribünde yer alacak.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...