Üniversiteli Ayşe aşırı hız kurbanı

Düzenleyen:
Üniversiteli Ayşe aşırı hız kurbanı

YAŞAM Haberleri

Erzurum Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi'nde radyoloji teknisyeni olarak görev yapan 19 yaşındaki Ayşe Yücel, yönetimindeki otomobille yaptığı kazada yaşamını yitirdi.

Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Yakutiye Araştırma Hastanesi Kardiyoloji Servisi’nde radyoloji teknisyeni olarak görev yapan Ayşe Yücel, bir arkadaşına ait otomobille kente dönerken aşırı hız nedeniyle direksiyon kontrolünü yitirdi.

Yol kenarındaki aydınlatma direğine çarpan otomobilde ağır yaralanan Ayşe Yücel, ambulansla çalıştığı hastanenin acil servisine götürüldü ancak doktorların tüm çabasına karşın yaşamını yitirdi. Ölümü mesai arkadaşlarını yasa boğan Ayşe Yücel'in, kaza öncesi Palandöken'de bir kafeteryada, arkadaşıyla tartıştığı, bu nedenle hız yaptığı ileri sürüldü.

Cenazesi memleketi Antalya'da toprağa verilen  Ayşe Yücel'in sosyal paylaşım sitesi Facebook hesabında "Yarın öleceğimizi bilsek tüm kırgınlıkları unuturuz. Ama biz sonsuza kadar yaşayacakmış gibi kırıcı ve gururluyuz" ifadelerini paylaştığı görüldü. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...