Millilere tanıdık rakipler!

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Millilere tanıdık rakipler!

EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ Haberleri  / Sabah

A Milli Takımımız'ın karşısına EURO 2016 Fransa'daki ilk tangoda tanıdık rakipler çıktı.

A Milli Takımımız'ın karşısına Fransa'da tanıdık rakipler çıktı. Kuraya 4. torbadan katılan Ay-Yıldızlılar, D Grubu'nda son şampiyon İspanya, Çek Cumhuriyeti ve Hırvatistan ile eşleşti. Milliler, Euro 2016'daki ilk maçını 12 Haziran'da 16.00'da Paris'te Hırvatistan ile oynayacak. Milli Takım yine Fatih Terim yönetiminde Avrupa Şampiyonaları tarihinde ilk maçını İngiltere'de 1996 yılında Hırvatlarla yapmış ve mücadeleyi 1-0 kaybetmişti. Ay-Yıldızlılar, EURO 2008'de tarih yazdığı şampiyonada ise yine Terim önderliğinde önce grubunda Çekler'i 2 farktan gelip yenerek elemiş, ardından çeyrek finalde Hırvatistan'ı penaltılarla saf dışı bırakıp adını yarı finale yazdırarak, bütün Avrupa'ya "Türkler asla vazgeçmez" dedirtmişti. 24 takımın katıldığı turnuvada 6 grupta ilk 2 sırada yer alan ekipler ile en iyi 4 üçüncü üst tura çıkacak. Kura çekimine TFF Başkanı Yıldırım Demirören'in yanı sıra Servet Yardımcı, Ali Dürüst, Mustafa Çağlar ve Alaattin Aykaç da katıldı. 

TERİM: SERT BİR GRUP!
Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, kurayı ve rakipleri "Hayat böyle sürprizlerle dolu" şeklinde yorumlarken şunları söyledi: "Hayırlı kura olsun diyelim. Bu grup spor otoritelerinin söylediği kadarıyla sert bir grup. Avrupa Şampiyonası'nda deneyimliyiz, sahanın içinde hedef ve gönül birliği yapmış Türkler neler yapacağını gösterdi. Burada bulunmaktan keyifli ve gururluyuz. İspanya dünyanın en iyi takımların başında geliyor. Çekleri bir biz yendik bir onlar yendi. Biz ilk iki için savaşacağız. En güçlülerden bir grup geldi. Böylesi daha güzel... Kimseden korkmadan, çekinmeden keyfini sürerek oynayacağız." 

Düzenleyen:  - EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...