Beyoğlu'nda feci kaza, 4'ü polis 9 yaralı var

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Beyoğlu'nda feci kaza, 4'ü polis 9 yaralı var

YAŞAM Haberleri  / İHA

İstanbul Beyoğlu’nda asayiş uygulaması yapan polislere cip çarptı. Kazada 4’ü polis memuru 9 kişi yaralandı.

Kaza Beyoğlu, Dolapdere Irmak Caddesi Taksim istikametinde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre polis ekipleri cadde üzerinde asayiş uygulaması yaptığı sırada caddede seyir halinde olan Engin Türkanoğlu yönetimindeki 34 BE 0460 plakalı cip, polislerin uygulama sırasında durdurdukları yol kenarında park halindeki 34 YB 148 plakalı motosiklete ve 34 UA 2846 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada 4 polis memuru ile, motosiklet üzerinde sürücünün arkasında oturan 1 kişi ve cipte bulunan 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından cip sürücüsü aracı geri çıkararak kaçmak istedi. Polis ekipleri, cip sürücüsünü araçtan indirerek gözaltına aldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Polis ekipleri, caddeyi araç trafiğine kapattı. Yaralılar ise olay yerinde bulunan ambulanslarla çevre hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Motosiklette bulunan yaralının durumunun ağır olduğu bildirildi. Gözaltına alınan cip sürücüsü, ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.

Kazaya karışan otomobil sürücüsü Aykut Karslı, “Uygulama noktasında dururken arkadan gelen araç durmadı çok şiddetli bir şekilde memur arkadaşlara ve bize vurdu. Arabayı pert etti. Memur arkadaşlara da bayağı zarar verdi yaraladı. Sonra kaçmaya çalışırken, polisler şoför kapısından tutup çekti. Motorcu çocuk çok kötüydü kafasından kanlar akıyordu. Durumu ağırdı, hastaneye götürdüler.” dedi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...