Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Yanlış park edenin camlarını kırın"

/ Kaynak: İHA
- Güncelleme:
"Yanlış park edenin camlarını kırın"

TÜRKİYE Haberleri  / İHA

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, engellilere zarar verecek şekilde kaldırımlara yanlış park eden araçların camlarının kırılmasını istedi.

AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci, katıldığı bir programda tartışılacak bir öneride bulundu. Denizlili bir vatandaşın araçların kaldırıma park edilmesi ile ilgili sorusuna cevap veren Zeybekci şöyle konuştu: "Sizin vasıtanızla bütün Denizli'ye şunu söylemek istiyorum. Kaldırımlarda gördüğünüz tüm arabaların camını kırın. Böyle bir şey olamaz"
nbsp; Bu sırada programı yöneten Adem Erdağı araya girerek, " Aman sayın vekilim. Buna hem siz hem de bizim program vesile olmuş oluyor" dedi. Buna rağmen açıklamalarına devam eden Zeybekci, "Bizim şöyle bir alışkanlığımız var. Arabam evimin önünde olsun. Biz Denizli'de üst yapı olarak dünya standartlarında iş yaptık. O kaldırımlarda benim engelli bir vatandaşım ya da çocuk arabasıyla gezen bir hanım hiçbir engele uğramadan yürüyebilmeli" dedi.

TÜRKİYE
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...