İsmail Köybaşı'dan derbi şakası

İsmail Köybaşı'dan derbi şakası

SPOR Haberleri

Beşiktaş'ın sol bek oyuncusu İsmail Köybaşı, Galatasaray galibiyeti sonrası konuştu.

Beşiktaş'ın başarılı sol kanat ismi İsmail Köybaşı, Galatasaray galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

İSMAİL KÖYBAŞI'NDAN DERRİ ŞAKASI

Açıklamalarına şaka yağarak başlayan İsmail Köybaşı, "Ben bir espri yaparak başlamak istiyorum. Son 3 senedir ben derbilerde oynamıyorum. özellikel Galatasaray derbilerinde. Şu anda şaka yapıyorum. Tecrübelendik, böyle devam edemeyeceğiz. Takım arkadaşlarımı, hocalarımı tebrik ediyorum. Güzel bir derbiydi, çok da güzel oynadığımızı düşünüyorum. Bu derbi Beşiktaş camiasına armağan olsun. Bekledikleri bir hadiyseydi ve bunu başardık" dedi.

Beşiktaş'ın oyunu hakkında konuşan İsmail, "Golden sonraki 5-10 dakikalık reaksiyon çok önemli. Oyun olarak geri düşmedik, çabaladık ve daha da rakibimizin üstüne gittik. Sonuçta kazanan olduk" diye konuştu.

Başarılı formu hakkında da görüşleri istenen siyah-beyazlı oyuncu, "Sadece yapmam gerekeni yapıyorum. Daha da yapmalıyım" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...