Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Burak'tan kötü haber!

Burak'tan kötü haber!

SPOR Haberleri

Spor Toto Süper Lig'deki derbi maçta Beşiktaş'a 2-1 yenilerek zirve yarışında yara alan Galatasaray'da gözler kupadaki Akhisar Belediyespor maçına çevrildi.

Sarı-kırmızılı takım, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ilk haftasında 17 Aralık Perşembe günü sahasında Akhisar Belediyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına başladı.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından şut çalışması yapan futbolcuların daha sonra dar alanda baskıya dayalı çift kale maç oynadığı bildirildi.
Beşiktaş maçında ilk 11'de görev yapan oyuncuların günü izinli geçirdiği kaydedildi.
Sakatlığı geçen Lionel Carole'un antrenmanda takımla çalıştığı, Jason Denayer'in tedavisinin ardından salon ve sahada bireysel antrenman yaptığı duyuruldu.

Burak Yılmaz'ın MR'ı çekilecek
Beşiktaş maçında sol üst arka adalesinde ağrı hissederek oyundan çıkan Burak Yılmaz'ın durumunun çekilecek MR neticesinde belli olacağı belirtildi.
Hamit Altıntop'un planlanan program dahilinde kulüp doktoru Yener İnce ile birlikte kontrol amaçlı olarak Almanya'ya gideceği aktarıldı.
Bu arada kondisyoner Stefano Marrone'nin kamp çalışmaları için araştırma yapmak amacıyla Antalya'ya gittiği kaydedildi.
Sarı-kırmızılı takım, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın tamamlayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...