Askerden izne geldi, Kadıköy'de vuruldu

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Askerden izne geldi, Kadıköy'de vuruldu

YAŞAM Haberleri  / iha

Askerlikten izne geldiği Kadıköy’de bir yakını tarafından vurulan genç, ağır şekilde yaralandı.

Olay, akşam 21.00 sıralarında Kadıköy Fikirtepe Dumlupınar Mahallesi, Uçar Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, askerlikten izne gelen Sezer Altun (21), henüz belirlenemeyen bir nedenle akrabası olduğu iddia edilen A.K. ile sokak ortasında tartıştı. Tartışmanın büyümesi üzerine silahına sarılan A.K., Altun'a 4 el ateş etti. Saldırıda vücuduna 3 kurşun isabet eden Altun, ağır şekilde yaralandı. Olayın ardından A.K. kayıplara karışırken, yaralı genç ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada kalbi duran genç yapılan kalp masajıyla tekrar hayata döndürüldü.Altun’un hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.
Saldırıyı gerçekleştirdikten sonra kayıplara karışan A.K.’nin uyuşturucu suçundan sabıkası olduğu öğrenildi. Olaya ilişkin soruşturma başlatan polis, saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...