Evini de taşımamış

Evini de taşımamış

SPOR Haberleri

Al Ahli'de aradığını bulamayan Senegalli yıldızın, İstanbul'da küçük bir ev tuttuğu ve eşiyle fırsat buldukça gelip, burada kaldığı öğrenildi

Dubai'de yayın yapan Gulf News TV'nin ortaya attığı "Moussa Sow, devre arasında Fenerbahçe'ye geri dönebilir" iddiası kulisleri hareketlendirdi. Senegalli forvet, Robin van Persie ve Fernandao'nun transferi ve sezon başında yaşadığı bazı olayların ardından ayrılma kararı alıp, 17 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına transfer olmuştu. Ancak Sow'un BAE'de istediği ortamı bulamadığı ve ara transferde Kanarya'ya geri dönmek istediği belirtiliyor. 

Her fırsatta geliyor 
Fenerbahçe'yi unutamayan Senegalli oyuncunun, İstanbul'da hala bir evinin olduğu da ortaya çıktı. Dubai'ye giderken kulübün kirasını ödediği evi boşaltan Sow'un, küçük bir ev tutarak, bazı eşyalarını burada bıraktığı ifade ediliyor. Başarılı oyuncunun, fırsat buldukça eşiyle birlikte İstanbul'a gelerek burada kaldığı ve özlem giderdiği öğrenildi. 

F.Bahçe'yi çok özledim 
Moussa'nın ayrıca eski takım arkadaşlarıyla sürekli temas halinde olduğu hatta kendisini çok seven başkan Aziz Yıldırım'la da birkaç kez konuşarak, "Fenerbahçe'yi çok özlüyorum" dediği gelen bilgiler arasında. Ocakta forvete takviye yapması beklenen Fenerbahçe'nin şartlar uygun olursa Sow'u kiralamayı da seçenekler arasına aldığı belirtiliyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...