Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Putin'den flaş Ukrayna talimatı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Putin'den flaş Ukrayna talimatı

DÜNYA Haberleri  / iha

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in, Rusya Meclisinin alt kanadı olan Duma’ya Ukrayna ile serbest ticaret anlaşmasının askıya alınmasına dair kanun tasarısı gönderdiği bildirildi.

Rusya Duma Birinci Başkan Vekili  Ivan Melnikov, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in Ukrayna ile serbest ticaret anlaşmasının askıya alınmasına dair kanun tasarısı gönderdiğini söyledi. Duma milletvekillerinin bilgilendirildiğini ifade eden Melnikov, “Başkan bir kanun tasarısı gönderdi. Bu kanun tasarısı 22 Aralık’ta gözden geçirilecek” dedi.

Putin’in dün de, Ukrayna ile serbest ticaret alanı oluşturulmasına yönelik anlaşmanın 1 Ocak’tan itibaren geçerli askıya alınmasına dair kararnameyi imzalamıştı. Kararın, Rusya’nın çıkarlarına ve ekonomik güvenliğine yönelik gerekli önlemler nedeniyle alındığı belirtilmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...