Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Chelsea Jose Mourinho ile yollarını ayırdı

Düzenleyen:
Chelsea Jose Mourinho ile yollarını ayırdı

SPOR Haberleri

İngiltere Premier Lig'de sezona kötü bir giriş yapan ve bir türlü bu gidişi durduramayan Jose Mourinho ile Chelsea'nin yolları ayrıldı. Haber İngiliz basınında son dakika gelişmesi olarak yer aldı.

Geçtiğimiz sezonu İngiltere'de şampiyon olarak kapatan Jose Mourinho'nun Chelsea'si bu sezona da şampiyonluğun en büyük adayı olarak başlamış ancak hiç beklenmedik sonuçlar almıştı. Premier Lig'de geride kalan 16 hafta sonunda sadece 4 kez galip gelebilen 'maviler' sahadan 3 kez beraberlikle ayrılırken 9 kez de mağlup olmuştu. Bu sonuçlar Chelsea'ye tarihinin en kötü puan tablosu fotoğraflarından biriyle karşı karşıya bırakmıştı: 16 hafta sonunda 15 puanla 16. sıra!

İlk 5 hafta sonunda gelen 3 mağlubiyet ve 1 beraberlik kariyeri başarılarla dolu Jose Mourinho'nun kovulmasını gündeme getirse de bu güne kadar Londra kulübünün başkanı Rus milyarder Roman Abramovich'in elini kolunu bağlayan şartın Portekizli hocanın tazminatı olduğu konuşuluyordu.

Chelsea bu ayrılık sonrasında Jose Mourinho'ya 30 milyon Sterlin, yaklaşık 131.5 milyon TL tazminat ödeyecek.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...