Sobadan sızan gaz bir aileyi parçaladı!

Düzenleyen:
Sobadan sızan gaz bir aileyi parçaladı!

YAŞAM Haberleri

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen 87 yaşındaki Mustafa Çetin yaşamını yitirdi, eşi ve torunu hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün sabah saatlerinde Atakent Mahallesi Konak Sokak'ta meydana geldi. Mustafa Çetin ve ailesi gece sobaya kömür attıktan sbir süre sonra uykuya daldı. Sabah saatlerinde Mustafa Çetin'den haber alamayan yakınları eve gelip baktıklarında Çetin'i hareketsiz halde eşi 81 yaşındaki Kevser Çetin ve torunu 19 yaşındaki Mustafa Çetin'i baygın halde buldu. Bunun üzerine jandarma ve sağlık görevlilerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenen Mustafa Çetin'in öldüğü belirledi. Gazdan zehirlenen Kevser Çetin ve Mustafa Çetin de ambulansla Akşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...