Gece eve gelmedi, sabah cesedi bulundu!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Gece eve gelmedi, sabah cesedi bulundu!

YAŞAM Haberleri  / DHA

GAZİANTEP’te, gece evine dönmeyen 62 yaşındaki Ömer Timuçin’in sabah saatlerinde Suriyeliler'in kaldığı evin bodrum katında cesedi bulundu.

Olay, sabah saatlerinde Vatan Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre 91'inci Sokak’ta bulunan evinden ayrılan ve bir daha dönmeyen Ömer Timuçin’in yakınları polise kayıp başvurusunda bulundu. Araştırma yapan polis, Timuçin’in evine yakın bir yerde görüldüğü bilgisine ulaştı. Bunun üzerine polis, kimliği belirlenemeyen 3 Suriyeli'nin kaldığı evin bodrum katında yaptığı incelemede Timuçin'in cesediyle karşılaştı. Boğulduğu tahmin edilen Timuçin'in cesedi otopsi kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi. Polis cinayete kurban gittiği tahmin edilen Timuçin'in bodrumunda bulunan evde kalan firari durumdaki 3 Suriyeli'yi aramaya başladı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...