Ruslar Azez'e bomba yağdırdı: 9 ölü, 24 yaralı

Düzenleyen:
Ruslar Azez'e bomba yağdırdı: 9 ölü, 24 yaralı

DÜNYA Haberleri

Rus savaş uçaklarının Azez ilçesine bağlı iki köyü düzenlediği hava saldırısında ilk belirlemelere göre 9 kişi kişi hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Kilis'in karşısındaki Suriye'nin Azez ilçesine bağlı Hareten ile Azaden köylerine Rus savaş uçakları tarafından saat 23.00 ile 01.00 arasında hava saldırısı düzenledi. Yerel kaynaklar ilk belirlemelere göre, olay yerinde 9 kişinin hayatını kaybettiği 24 kişinin ise yaralandığını bildirdi. Azez ilçesinde elektrik olmadığı için Suriyeli yaralıların müdahale etmekte zorluk çekildiği, durumu ağır olan 8 yaralı Türkiye-Suriye sınırına getirilmeye başlandı. 

Burada hazır bekletilen ambulanslar ile Kilis Devlet Hastanesi'ne 8 kişi tedavi amaçlı getirildi. Kilis'e getirilen yaralılardan durumu ağır olanlar, çevre illere sevk edildi.

Diğer yaralıların muhaliflerin kontrolünde bulunduğu hastanelere kaldırıldığı yönünde bilgiler geliyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...