Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Şırnak'ta

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar Şırnak'ta

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların yürütüldüğü Şırnak'a geldi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, bölücü terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonların yapıldığı Şırnak'a geldi. Operasyonlara ilişkin brifing alan Orgeneral Akar, birlikleri denetliyor.

Orgeneral Akar, Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Salih Zeki Çolak, Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent Bostanoğlu, Hava Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Abidin Ünal, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Galip Mendi ve 2. Ordu Komutanı Orgeneral Adem Huduti ile helikopterle 23. Jandarma Sınır Tümen Komutanlığına geldi.

Akar ve beraberindekileri Şırnak Valisi Ali İhsan Su ve diğer yetkililer karşıladı. 

Komuta kademesi, Şırnak'taki operasyonda şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Serkan Has için tümende düzenlenen törene katıldıktan sonra karargaha geçti.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar ve beraberindeki komutanlar, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçelerindeki operasyonlara ilişkin brifing aldı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...