Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Meireles kötü haber!

/ Kaynak: Fanatik
Meireles kötü haber!

SPOR Haberleri  / Fanatik

8 Kasım'daki Konyaspor maçından bu yana kadroda yer almayan Portekizli oyuncuya, sahalara çabuk dönebilmesi için İsviçre'den gelen bir doktor yardımcı oldu. Buna rağmen ligin ilk yarısını kapatan Meireles'in uzun süren yokluğu teknik heyeti de zor duruma soktu.

Fenerbahçe'de yaklaşık 1,5 aydır takımdan uzak kalan Raul Meireles, sağ dizindeki sakatlık için İstanbul'a özel uzman çağırdı.
Fenerbahçe’nin Portekizli futbolcusu Raul Meireles, yaklaşık 1.5 aydır forma giyemiyor. İki hafta daha sahalardan uzak kalması beklenen tecrübeli oyuncu sezonun ilk yarısını resmen kapadı. Milliyet'te yer alan habere göre; Teknik Direktör Vitor Pereira’nın isteği doğrultusunda sezon başından bu yana futbolcuların sakatlıkları ile ilgili olarak detaylı açıklama yapılmıyor. Bu durum Raul Meireles için de geçerliliğini koruyor. Sağ dizinde ağrısı olduğu ifade edilen Portekizli futbolcu son olarak 8 Kasım’da oynanan Konyaspor maçında kadrodaydı. Ardından antrenman sırasında dizinden ciddi şekilde sakatlandı.
Bu sakatlık sonrası koltuk değnekleriyle belli süre yürüyen Meireles daha sonra dizindeki özel bir koruyucu alçı ile gündelik yaşantısını sürdürdü. Hatta sahalara çabuk dönebilmek adına son çare olarak yurtdışında konunun uzmanlarına da danıştı. İsviçre’den özel gelen diz sakatlıklarında uzman bir doktor, Meireles’e yardımcı oldu.

İKİNCİ SAKATLIK
Bunun yanısıra Portekizli futbolcu ikinci bir sakatlık da yaşadı. Tam toparlanmaya başlamışken bu sefer adalesinde yırtık meydana geldi. Transfer olduğu günden bu yana takımın vazgeçilmezlerinden olan tecrübeli futbolcunun uzun süredir sakatlık kabusuyla mücadele etmesi teknik heyetin planlarını da bozdu. Pereira oyuncusundan ancak ligin ikinci yarısında verim alabilecek.
Öte  yandan Meireles’in yokluğu özellikle Souza’nın yorulduğu son haftalarda iyice hissedildi. Brezilya’da sezonu tamamlayıp Fenerbahçe’ye transfer olan Souza, burada yarım sezonu geride bıraktı. Takımın önemli isimlerinden olan Brezilyalı oyuncu alternatifi olmadığı için dinlenme fırsatı bulamadı ve son haftalarda performansı düştü.

7 maçta forma giydi
Raul Meireles, bu sezon ligde 7 karşılaşmada forma giydi. Portekizli oyuncu sakatlığı nedeniyle son 8 maçta takımdan ayrı kaldı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...