Lucescu'dan 100 milyon euroluk istek

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Lucescu'dan 100 milyon euroluk istek

SPOR Haberleri  / Sabah

Lucescu'nun özellikle mali konulardaki talepleri, bordo-mavili yönetim tarafından kulübün içinde bulunduğu durum nedeniyle gerçekçi bulunmadı.

Takımı yeniden yapılandırıp kulübün 50. kuruluş yıl dönümünde şampiyonluğa taşıyacak bir ismi teknik direktörlüğe getirmeyi hedefleyen Trabzonspor'un çiçeği burnunda yönetimi, bu doğrultuda listenin başına koyduğu Mircea Lucescu ile ilk görüşmesini gerçekleştirdi. Ama Rumen çalıştırıcının özellikle bütçe konusundaki talepleri büyük şaşkınlığa neden oldu

MAGATH'LA DA MASAYA OTURDULAR
Lucescu'nun bordo-mavililerden 100 milyon Euro'luk bütçe istediği, ayrıca oğlu Razvan Lucescu'nun da Trabzonspor'da antrenör olarak görev almasını şart koştuğu öğrenildi. Ancak, 100 milyon Euro'luk rakam kulübün içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı nedeniyle gerçekçi bulunmadı. Bordo-Mavililerin Felix Magath ile de masaya oturduğu öğrenildi. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...