Hisar var hasar yok

Düzenleyen:
Hisar var hasar yok

SPOR Haberleri

Perşembe günü kupada yendiği Ege temsilcisini dün de ligde deviren G.Saray üçüncülüğe yerleşti. Umut, Podolski ve Yasin’in gollerine cevap N’Guemo ve Rodallega’dan geldi

MURAD TAMER

Son 5 maçta 10 puan kaybeden G.Saray artık kazanmak istiyordu. Rakip üç gün önce mağlup ettiği, puan cetvelinde kendisinden bir basamak üstte bulunan Akhisar Belediyespor'du. Son haftaların en güzel maçlarından birine sahne olan düellodan istediğini alan G.Saray oldu: 3-2. Hafta içinde oynanan kupa maçında 9. dakikada Akhisar filelerini havalandıran Umut Bulut bu defa 15 dakika rötarla takımını öne geçirdi. Podolski'nin isabetsiz şutunu çok iyi takip eden golcü oyuncu, topa ayak koyarak ağları sarstı: 1-0. Sarı-kırmızılılar gole kadar oyunu kontrol ediyor ancak pozisyon bulmakta zorlanıyordu. Golden sonra rahatlayan Mustafa Denizli'nin öğrencileri 40'ta farkı 2'ye çıkardı. Olcan'ın ortasına dokunmak isteyen Umut başarılı olamadı ama kaleci Lukac'tan seken topu tamamlayan Podolski oldu: 2-0.

İkinci yarı nefes kesti
Akhisar ikinci yarıya golle başladı.  N'Guemo'nun ceza sahası çizgisi üzerinden vurduğu top Muslera'nın müdahalesinin ardından direkte patladı. Dönen topu da Semih’ten sökerek alan N'Guemo'nun şutu Hakan Balta'ya çarparak ağlara gitti: 2-1. G.Saray bu gole 8 dakika sonra cevap verdi. Sneijder'in asistiyle topla buluşan Yasin çok sert vurdu: 3-1. Arena'da goller devam ediyordu. Bruno üst üste iki pozisyonda çerçeveyi bulamadı ama Rodallega 74'te kafayla farkı 1'e indirdi: 3-2. Son dakikalarda oyun tenis maçına döndü. Her iki takımın da üst üste pozisyonlara girdiği maç yürekleri hoplatıyordu. Hasan Kabze'nin de oyuna girmesiyle forveti dörtleyen Akhisar beraberlik sayısını bulmak için çok uğraştı ama müthiş mücadeleden zaferle ayrılan G.Saray oldu: 3-2.

Hisar var hasar yok

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...