Mağdur sağlık personeline maddi destek sağlanacak

Düzenleyen:
Mağdur sağlık personeline maddi destek sağlanacak

GÜNDEM Haberleri

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olayları yüzünden mağdur olan sağlık personeline her türlü desteğin verileceğini söyledi.

Gökhan Kaya ANKARA
Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olayları yüzünden mağdur olan sağlık personeline her türlü desteğin verileceğini söyledi. “Ek hizmet bedeli verilmesi gibi yeni adımlar için çalışılıyor” diyen Müezzinoğlu, “En kolay olanı onların imkânlarını bir kat daha artırmaktır. Bu anlamda sayın Başbakanımızın da talimatı var” ifadelerini kullandı. Söz konusu bölgelerden sağlık çalışanlarının daha güvenli bir yere çekilmesi gerektiği yönündeki eleştirilere tepki gösteren Bakan Müezzinoğlu, şunları kaydetti: “Çanakkale’de doktorlar çekildi mi? Tıbbiye mezunlarının tamamını biz o yıl kaybettik. Çekilmek kolaycılıktır. Bırakalım o zaman orayı. Güvenlik güçleri de çekilsin, silahlı kuvvetler de... Bunlar, ihanet cümlesidir.  Vatan sevgisiyle nasıl bağdaştırabiliriz?..” Müezzinoğlu, nisan ayına kadar gece ambulans helikopter uçuşlarının da başlayacağını müjdeledi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...