Devre arası Beşiktaş'a ağır rakam: 10 milyon Euro

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Devre arası Beşiktaş'a ağır rakam: 10 milyon Euro

SPOR Haberleri  / Sabah

Ukrayna temsilcisi, Douglas ile Boyko için Beşiktaş'a kapıyı 10 milyon Euro'dan açtı. Siyah-beyazlılar rakamı 6 milyon Euro'ya çekmek için 'sakatlık' kozunu kullanacak

Devre arasında bir stoper bir de kaleci almayı planlayan Beşiktaş yönetimi, rotasını Ukrayna'ya çevirdi. Dnipro'nun Brezilyalı defans oyuncusu Douglas ile Ukraynalı file bekçisi Boyko'yu takibe alan siyah-beyazlılar, çalışmalarını yoğunlaştırdı. Dnipro ile görüşmelere başlayan Beşiktaşlı kurmaylar, istenen 10 milyon Euro karşısında ise şok yaşadılar. Fiyatı 6 milyon Euro'ya çekmek için uğraşan Beşiktaş, Douglas'tan gelen sakatlık haberi ile de pazarlıklara yeni bir boyut kazandırdı. 

İSTANBUL'DA AMELİYAT PLANI
Menisküs olan Douglas'ın küçük bir operasyon geçirmesi gerektiğini öğrenen Beşiktaş yönetimi, bunu transferde koz olarak kullanıp rakamı aşağı çekmeyi istiyor. Brezilyalı stoperin ameliyatını İstanbul'da yaptırmayı planlayan siyah-beyazlılar, Dnipro'yu 6 milyon Euro'ya ikna edebilirse iki futbolcuyu da renklerine bağlayacak. 

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...