G.Saray, Hollandalı oyuncu için Kasımpaşa ile görüştü

Düzenleyen:
G.Saray, Hollandalı oyuncu için Kasımpaşa ile görüştü

SPOR Haberleri

Taraflar 1.5 milyon avroda anlaştı ancak Cimbom takasta Tarık’ı önerdi. Paşa ise Umut Bulut’ta ısrarcı davranıyor

Akhisar Belediyespor galibiyeti ile rahat bir nefes alan Galatasaray’da transfer çalışmaları hız kazandı. Sarı-kırmızılı kulübün gündeminde Kasımpaşa’nın başarılı orta saha oyuncusu Ryan Donk bulunuyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin kadroda görmek istediği isimlerden olan Hollandalı oyuncu için yapılan ilk görüşmeler olumlu geçti. Galatasaray, sözleşmesi sezon sonunda bitecek Donk için 1.5 milyon avroyu gözden çıkardı ve Kasımpaşa tarafından bu kabul gördü. Ancak Kasımpaşa’nın takasta istediği isim konusunda henüz anlaşma sağlanmadı. Cimbom, Tarık Çamdal’ı vermek isterken Kasımpaşa yönetimi Umut Bulut konusunda ısrarcı. Galatasaray yönetimi, Donk transferinde somut adım atmak için Mustafa Denizli’nin kararını bekliyor.  Kasımpaşa Başkan Vekili Hasan Hilmi Öksüz, “Galatasaray Başkanı Dursun Özbek ve başkanımız Turgay Ciner görüşmeleri yapıyorlar” diye konuştu.
Vedat Muriqi iddiası
Bu arada Galatasaray’ın forvet hattı için PTT 1.Lig takımlarından Giresunspor’da forma giyen Vedat Muriqi’yi transfer etmek istediği iddia edildi. 1.94 boyundaki Arnavut futbolcu bu sezon 9 kez fileleri havalandırmayı başardı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...