Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

PKK, Batman'ı hain ilan etti!

Düzenleyen:
PKK, Batman'ı hain ilan etti!

GÜNDEM Haberleri

PKK'nın doğu illerinde hayata geçirmeye çalıştığı 'savaşları stratejisine' Batman'ı katamayınca hain ilan etti.

7 Haziran'dan bu yana PKK doğu illerinde halkı ayaklandırmak ve sokağa dökmek için yapmadığını bırakmadı. HDP'nin de desteği ile sokakları savaş alanına çevirdi, neredeyse tüm doğu illerine dağdan gelen PKK'lı teröristler yerleştirildi. Halkın canından bezmesi ve sokağa dökülmesi için gözünü kırpmadan siviller hedef alındı.   Ama bunca hainliğe rağmen umduğunu bulamadı. PKK'lı teröristler belli başlı mahallelerde köşeye sıkışmış durumda. PKK'nın bitme noktasına geldiğini anlayan HDP, Kürt halkına çağrılarda bulunarak özellikle sokağa çıkma yasağının ilan edildiği ilçelere yürümelerini ve şehirlerde esnafın kepenk açmamasını istedi.

BATMAN HALKI PKK'NIN OYUNUNU GÖRDÜ
HDP'nin bu çağrılarına uymayan hiç bir sokağında hendek bulunmayan Batman kepenklerini de kapatmadı. Kendileriyle görüştüğümüz Batman esnafı, Batman halkının PKK'nın oyununu gördüğünü ve  çağrılara uymayarak günlük yaşamına devam ettiğini, tek bir esnafın dahi işyerini kapatmadığını söyledi. 

PKK, BATMAN'I HAİN İLAN ETTİ
Sokaklarında hendek bulunmayan, kepenk kapatmayan, asker ve polise saldırmayan Batman halkı Kandil'i rahatsız etti. PKK'lı yöneticilerin Batman'da istediklerini alamamaları sonrası Batman'ı hain ilan ettiği öğrenildi. 
(Haber7)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...