Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray transfere hız verdi

Galatasaray transfere hız verdi

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın ön liberosu Donk'la prensipte el sıkışan Galatasaray, aynı takımdan bir başka yıldızı daha gözüne kestirdi.

Galatasaray transfer çalışmalarına hız verildi. Kasımpaşa’nın ön liberosu Ryan Donk’la bir süre önce prensip anlaşmasına vardığı öğrenilen Galatasaray Yönetimi, aynı takımdan bir başka yıldızı daha gözüne kestirdi. 
Devre arasında kale dışında kadrodaki her bölgeyi güçlendirmeyi hedefleyen Sarı-Kırmızılılar, golcü olarak da Eren Derdiyok’u gündemine aldı. Kasımpaşa’da iyi bir sezon geçiren Eren, 16 lig maçında 7 gol atmayı başardı. 1.91 boyundaki oyuncunun bonservisini almak isteyen yönetim, para artı takas formülünü devreye sokmaya hazırlanıyor. 

Jem Karacan, Umut ve Tarık
Teknik direktör Mustafa Denizli’nin çok istediği Eren için birkaç oyuncu şimdiden gözden çıkarıldı. İlk etapta Donk’a karşılık Umut Bulut’u vermeye hazırlanan Galatasaray cephesi, araya Eren Derdiyok’un da girmesiyle, iki oyuncu daha ve 1.5 milyon Euro’dan fazla olmamak kaydıyla para önerisinde bulunmayı düşünüyor.
Umut’un yanında takasa dahil edilecek isimlerin Jem Karacan ve Tarık Çamdal olduğu belirtiliyor. Bu arada, Kasımpaşa cephesinin de Eren Derdiyok transferine sıcak baktığı, gelen haberler arasında.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...