Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sebze ve meyveler iskelede kaldı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Sebze ve meyveler iskelede kaldı

Ekonomi Haberleri  / iha

Çanakkale Boğazı’nda etkili olan sis sebebiyle Lapseki-Gelibolu ile Çardak-Gelibolu arası feribot seferleri iptal edildi.

Öğrenciler okullarına gidemezken, İstanbul’a gidecek sebze ve meyveler iskelede kaldı. Çanakkale Boğazı’nda etkili olan sis sebebiyle Lapseki-Gelibolu ile Çardak-Gelibolu arası feribot seferleri iptal edildi. Çanakkale Liman Başkanlığının talimatıyla saat 04.30’dan itibaren feribot seferleri yoğun sis sebebiyle durduruldu. Lapseki ilçesinden Gelibolu’ya geçmek isteyen öğrenciler ve memurlar iskele meydanında mahsur kaldı. Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. bünyesinde çalışan yetkililer Liman Başkanlığından gelecek talimatla seferlerin açılabileceğini duyurdu.

Salı pazarına geçmek isteyen esnaf mallarını gemiye yükleyip beklemeye geçti. Vatandaşlar "Mallarımızın bir kısmını gemiye koyduk. Sis sebebiyle geçemiyoruz. Biran evvel seferlerin açılmasını bekliyoruz" dedi.

İstanbul haline mal çekmek isteyen Berke Dalyan da sis mağdurları arasında yer aldı. Dalyan, “Yoğun sis var. İstanbul hale mal çekeceğiz. Seferlerin açılmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Ayrıca Bursa-Çanakkale kara yolunda uzun araç kuyruğu oluşurken Anadolu’dan Avrupa yakasına geçmek isteyen özel taşımacılık şirketleri de mağdur oldu.

Düzenleyen:  - Ekonomi
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...