Noel'de maç yapmam abi!

Noel'de maç yapmam abi!

SPOR Haberleri

Gençlerbirliği karşısında 'Noel'i evde geçirmek için' sarı kart gördüğü iddia edilen Portekizli'nin bu konuda 'istikrarlı' olduğu ortaya çıktı

Yılbaşı yaklaştı, yabancı oyuncularla ilgili 'noel' tartışması yine alevlendi. Gençlerbirliği maçında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Fenerbahçeli Nani için de "Noel'i ailesiyle geçirmek için bilerek kart gördü" iddiası ortaya atıldı. Nani'nin Başkent'te kartı görene kadar çok agresif olması, sonrasında durulması da iddialara delil olarak gösteriliyor. Basın sözcüsü Mahmut Uslu, maçtan sonra bu konudaki soruları "Bizde Noel tatili yok" diyerek geçiştirirken, Nani'nin Noel'lerde maç oynamama konusunda 'istikrarlı' olduğu ortaya çıktı. İşte o tablo: 

2011-12: Noel'den bir sonraki gün Wigan maçında forma giydi. Noel gecesini ailesiyle birlikte geçirip, direkt Newcastle'a geçti ve maçta oynadı. 

2012-13: Manchester United'da 10 Kasım'da sakatlandı. 20 Ocak'a kadar sakatlığı devam ettiği için Noel'de maça çıkmadı. 

2013-14: Manchester United'da 15 Aralık'ta sakatlık geçirdi. 29 Mart'a kadar futboldan uzak kaldı. Noel'de yine evindeydi. 

2014-15: Sporting'de oynarken Noel haftasına denk gelen Nacional maçında 'bir kez daha' sakatlığı yüzünden forma giymedi. NANİ ile ilgili bir başka iddia ise küçük yaşta ayrıldığı anne ve babasını 2010 yılında tekrar bir araya getirdikten sonra verdiği bir röportajda, "Bundan sonra tüm Noel'leri ailemle geçireceğim. Bununla ilgili onlara söz verdim" dediği yönünde... Nani öyle ya da böyle bu sözüne bu yıl da sadık kaldı!..

Skulasson: Bilerek yaptın!
NANİ'nin Uğur'a yaptığı faul sonrası G.Birliği'nden Skulasson ile arasında şu diyaloğun geçtiği iddia edildi. Skulasson: Neden bilerek faul yapıyorsun? Nani: Pozisyon gereği. Skulasson: Yalan söylüyorsun. Sen ona faul yapmak için özel bekledin.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...