Cavcav gelişine vurdu!

/ Kaynak: NTV SPOR
Cavcav gelişine vurdu!

SPOR Haberleri  / NTV SPOR

İlhan Cavcav kendini aştı! Daha önce 1 maçta, hatta sezon öncesi hazırlıklarında resmi maça çıkmadan hoca gönderen Cavcav, bu kez de Fuat Çapa ile anlaşmaya vardıktan birkaç saat sonra yolları ayırarak, kariyerine yeni bir halka ekledi!

Pazar gecesi Türk teknik direktörler hakkında yaptığı "Birkaçı hariç hepsini cebimden çıkarırım" açıklaması ile gündem oluşturan Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, eşine az rastlanır bir icraata imza attı! Cavcav takımın başına geçmesi için anlaştığı Fuat Çapa'yı, birkaç saat içinde geri gönderdi! Kesin anlaşmaya varılan vetesislerde işbaşı yapan Çapa ile yollar eşine az rastlanır biçimde ayrılmış oldu!Gençler'de yeni bir teknik direktörle anlaşılana dek takımı altyapı hocası Mustafa Kaplan'ın çalıştırmaya devam edecegiöğrenildi.

Cavcav gelişine vurdu!

SABIKA DOSYASI KABARIK!
Fuat Çapa ile yollarını bu şekilde ayıran İlhan Cavcav'ın Başkanlık kariyeri teknik adamları ile yaşadığı sıra dışı olaylarla dolu.Bu sezon başı anlaştığı Baxter'ı daha 2. haftada gönderen Cavcav, 1987'de daha da sabırsız davranıp Hüsnü Macurni'ninbiletini ilk maçın ardından kesmişti!Ancak Cavcav döneminde daha maça bile çıkmadan gönderilen bir isim de olmuştu. Kemal Özdeş, geçen sezon başındagöreve gelmiş, ama daha takımı lige hazırlarken, transfer konularında Cavcav ile yaşadığı sıkıntılar nedeniyle hiçbir maçaçıkamadan gönderilmişti.

SPOR
Kaynak: NTV SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...