Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray pazarlık masasında!

Galatasaray pazarlık masasında!

SPOR Haberleri

Galatasaray'ın devre arası kadrosuna katmak istediği Ryan Donk ile ilk görüşme pazar günü Başkan Dursun Özbek'in sahibi olduğu Point Hotel'de gerçekleşti...

Hürriyet'te yer alan habere göre; Mustafa Denizli’nin de transferine onay verdiği oyuncu için Galatasaray, Hollandalı oyuncu ile masaya oturdu. Hafta içinde menajerler aracılığı ile ilerleyen görüşmelerde Donk, Galatasaray’dan yıllık 2 milyon Euro istemişti. Galibiyeti getirdiği Mersin maçı sonrasında hocası Rıza Çalımbay ve Kasımpaşa Kulübü ile de görüşe Donk, “Ben Galatasaray’a gitmek istiyorum. Bu transfere izin verin” dedi.

Galatasaray pazarlık masasında!

DENİZLİ ONAY ALDI DONK POİNT OTEL’E IŞINLANDI
Ardından Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli de Rıza Çalımbay ile görüşüp bu oyuncuya ihtiyacı olduğunu ifade edip hocasından Donk’u istedi. Çalımbay da iki kulübün ortak menfaatleri halinde oyuncusunun da talebini göz önüne alıp onayı verdi. Sarı kırmızılılar da alınan görüşme izn sonrasında hemen harekete geçti. Ryan Donk pazar günü Galatasaray Kulübü ile ilk transfer görüşmesini yaptı. Kasımpaşa Kulübü ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan oyuncu menajeri ile birlikte Point Otel’e gitti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...