Bursaspor, Atatürk Stadı'na veda ediyor

Bursaspor, Atatürk Stadı'na veda ediyor

SPOR Haberleri

Bursaspor Yönetim Kurulu, kulübün internet sitesinde Atatürk Stadı'na Ziraat Türkiye Kupası'nda oynacakları Eskişehirspor ve ligde karşılaşacakları Mersin İdmanyurdu maçlarıyla veda edileceğini duyurdu.

Yönetimin yaptığı açıklama şöyle:
"Yeni stadımızın, ikinci yarının ilk haftasında Trabzonspor ile oynayacağımız karşılaşmaya yetiştirilebilmesi için Atatürk Stadyumu'nun 20 Aralık 2015 tarihinde kendilerine teslim edilmesi talep edilmiştir. Yeni stada monte edilmesi planlanan ekipmanların, Mersin İdmanyurdu maçından sonra başlayacak devre arası tatili sırasında taşınması hususunda gerekli mutabakatlar sağlanmış ve Eskişehirspor ile Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarının, Atatürk Stadı'nda oynanmasına karar verilmiştir. Yeşil beyazlı kulübün tarihine tanıklık eden Atatürk Stadı'na son olarak oynayacağımız Eskişehirspor ve Mersin İdmanyurdu karşılaşmalarıyla veda edeceğiz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...