Adım adım Ersun yanal

Adım adım Ersun yanal

SPOR Haberleri

Lucescu, Magath ve Bielsa iyice uçtu, yönetim 'Bu isimler olmazsa Ersun Yanal'ı getirelim' fikrinde birleşti. Kasımpaşa maçı sonrası imzalar atılacak

Trabzonspor'da teknik direktör arayışlarında sona yaklaşılıyor. Ersun Yanal, yabancı bir teknik direktör ile anlaşılamaması durumunda takımın başına geçme ihtimali en yüksek olan yerli aday. Bu konuda bir durum değerlendirmesi yapan yönetim de yabancı hoca ile anlaşılamaması durumunda Ersun Yanal'ı getirme konusunda fikir birliğine vardı. Yabancı teknik adam olarak ise Lucescu ve Felix Magath'tan sonra Marcelo Bielsa ismi de gündeme geldi. İngiliz temsilcisi Swensea'nın da listesinde olan Bielsa'nın tıpkı Lucescu gibi yüksek bir bütçe talep ettiği öğrenildi. Başkan Muharrem Usta, Yanal ile son bir kez daha görüşecek ve Kasımpaşa maçı sonrası hoca sorunu çözülecek. 

5 transfer ister 
Bu arada Trabzonspor'da geçen sezon ligin bitiminde bir rapor hazırlayan Ersun Yanal, 8 oyuncunun takımdan gönderilmesini istemişti. Bunu açıklayan ise bizzat eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu olmuştu. Hacıosmanoğlu, Yanal'ın Onur, Yusuf, Aytaç, Erkan ve Mehmet haricinde takımda oynayacak 8 as oyuncu transferi istediğini kaydetmişti. Ersun Yanal'ın geri dönmesi durumunda devre arasında en az 5 transfer talep edeceği konuşuluyor

YANAL'IN KARNESİ
Halilhodzic'in ardından 12 Kasım 2014'te Trabzonspor ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Ersun Yanal yönetimindeki bordomavililer, 25 lig maçına çıktı. Geçen sezon ligin 10. haftası öncesi takımın başına geçen Yanal, 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet gördü. İlk döneminde ise 2007- 2008 sezonun 11. haftasındaki Ankaraspor maçıyla göreve başlayan Yanal, 2008-09'un 29. haftasında görevden ayrılmıştı. Yanal ile Trabzonspor, 53 lig maçında, 26 galibiyet, 16 yenilgi, 11 de beraberlik elde etmişti.

Borçlar yeniden taksitlendirilecek
Trabzonspor'da ekonomik olarak kulübü rahatlatmak için mesaisinin büyük bir bölümünü bu noktaya odaklayan yönetim kurulu, banklara olan yüksek faizli borçları yeniden taksitlendirme kararı aldı. Bunun için bir devlet bankasından tüm borçları kapatacak olan yeni bir kredi kullanmak adına girişimlerde bulunan yönetim, düşük faizle çekilecek olan bu krediyle önemli bir faiz yükünden kurtulmak istiyor. Kulübe gelir sağlamak adına lisanslı ürünlerin satışının yapıldığı TS Club'larda da indirime giden yönetim kurulu, bordo-mavili taraftarları da takıma destek vermeye çağırdı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...