Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Sneijder ve Podolski'den kötü haber

Sneijder ve Podolski'den kötü haber

SPOR Haberleri

Dizinde darbeye bağlı ödem tespit edilen Wesley Sneijder, ayak bileğinde ağrı olan Lukas Podolski antrenmana katılmadı.

Galatasaray Futbol Takımı, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci haftasında yarın Kastamonuspor 1966 ile yapacağı maç için Kastamonu'ya gitti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'nde teknik direktör Mustafa Denizli yönetiminde son antrenmanını yapan sarı-kırmızılı ekipte, dizinde darbeye bağlı ödem tespit edilen Wesley Sneijder, ayak bileğinde ağrı olan Lukas Podolski ve gribal enfeksiyon geçiren Konray Günter'in idmana katılmadıkları, Hamit Altıntop, Burak Yılmaz ve Jason Denayer'in ise takımdan ayrı çalıştıkları aktarıldı.
Sneijder'in durumunun çekilecek MR'dan sonra belli olacağı duyuruldu.

- Kastamonu'ya 19 oyuncuyla gittiler
Antrenmanın ardından özel uçakla Kastamonu'ya hareket eden Galatasaray kafilesinde 19 oyuncu yer aldı.
Teknik direktör Mustafa Denizli tarafından belirlenen kadroda, İsmail Çipe, Eray İşcan, Cenk Gönen, Aurelien Chedjou, Hakan Balta, Lionel Carole, Semih Kaya, Koray Günter, Tarık Çamdal, Sabri Sarıoğlu, Bilal Kısa, Jem Paul Karacan, Yasin Öztekin, Selçuk İnan, Jose Rodriguez, Olcan Adın, Emre Çolak, Umut Bulut ve Sinan Gümüş yer aldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...