Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ryan Babel Süper Lig'e dönüyor

Ryan Babel Süper Lig'e dönüyor

SPOR Haberleri

Kasımpaşa'nın eski sol kanat oyuncusu Ryan Babel, Galatasaray'a önerildi.

BAE’nin Al Ain forması giyen ve mutsuz olduğu belirtilen Hollandalı oyuncunun çok uygun bir rakama Cim-Bom’a gelebileceği belirtildi. Donk ile birlikte sarı-kırmızılılara katılabileceği söylenen 29 yaşındaki futbolcu, Denizli'nin onayına sunulacak.

Galatasaray bir taraftan Kasımpaşa’nın Hollandalı ismi Ryan Donk’un bitirmeye çalışırken, Hollandalı futbolcunun menajerleri daha önce lacivert-beyazlı formayı giyen ve yaz döneminde Birleşik Arap Emirlikleri'nden Al Ain'e transfer olan Babel'i de önerdi. Menajerler, Babel'i de sarı-kırmızılılara getirebileceklerini iletti.

Sol kanat başta olmak üzere hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Hollandalı futbolcunun transferinin çok uygun bir rakama gerçekleşeceği garantisini veren menajerlerin bu önerisinin değerlendirmeye alındığı bildirildi. Al Ain'de mutsuz olan ve tekrar Türkiye'ye dönmeye sıcak bakan 29 yaşındaki futbolcunun transferine teknik direktör Mustafa Denizli'nin vereceği rapor sonrası karar verilecek.

Ara transfer döneminde oyuncu almanın zor olmasından dolayı bu transfere sıcak bakan yönetimin yanında Denizli’nin ne düşündüğü daha önemli olacak. Ancak Mustafa Hoca’nın, Babel’in özellikli bir oyuncu olmasından dolayı bu transfere onay verebileceği vurgulandı.

Galatasaray, Donk ile beraber Babel’i de transfer ederse  Sneijder ile birlikte takımdaki Hollandalı futbolcu sayısı 3’e çıkacak.

14 GOL KAYDETTİ

Spor Toto Süper Lig’de daha önce 2013-15 yılları arasında Kasımpaşa’da 58 maçta oynayan Ryan Babel, 14 gol kaydetti. Babel, geçen sezon 29 mücadelede 9 gol attı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...