Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Trabzon firesiz

Düzenleyen:
Trabzon firesiz

SPOR Haberleri

İsmail Haktan'ın golüyle geri düşen bordo-mavililer Süleyman'ın kendi kalesini vurmasıyla morallendi. Son sözü genç Muhammet söyledi

Ziraat Türkiye Kupası F Grubu ilk maçında deplasmanda Nazilli Belediyespor'u mağlup eden Trabzonspor Avni Aker'de de G.Antep'i devirdi: 2-1. 6. dakikada Marko Marin'in derinlemesine pasında bir anda kaleci ile karşı karşıya kalan N'Doye'un vuruşunda Bora topu iki hamlede kontrol etti. 10. dakikada Gaziantepspor'un geliştirdiği atakta ceza sahası dışında topu önünde bulan İsmail Haktan Odabaşı, zeka ürünü şık bir vuruş ile kaleci Onur'un sağından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 0-1. 14. dakikada Salih Dursun, sağ taraftan getirdiği topla birlikte ceza sahası içine girdi. Kale sahası içine gönderdiği top N'Doye'un vuruşunda kaleci Bora'dan döndü. Kalan dakikalar daha çok orta saha koşuşturmaları şeklinde geçti. Başka tehlikeli pozisyonun yaşanmadığı ilk yarı 1-0 G.Antep üstünlüğü ile sona erdi. 
Orkan direkten döndü
İkinci yarı daha hareketliydi. 49. dakikada bordo-mavililer beraberlik sayısını buldu. Soldan Yusuf Erdoğan'ın ortaladığı topu Süleyman büyük bir hatayla altı pas önünden kendi kalesine gönderdi: 1-1. 64'te Erkan'ın, üç dakika sonra da Ferhat'ın vuruşlarını kaleciler kornere çeldi. 71. dakikada Ferhat bir kere daha yokladı Trabzonspor kalesini, Onur yine başarılıydı. 80. dakikada Erkan Zengin sağdan asistledi, genç Muhammet Beşir on sekiz içinden bekletmeden köşeye vurdu: 2-1. Uzatmada Orkan'ın bazukası üst direkten dışarı gitti. 

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...