Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Donk gün sayıyor

Düzenleyen:
Donk gün sayıyor

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılılar Donk'a karşılık Umut'u isteyen Kasımpaşalı yöneticilere, "Onu bırakmayız. Jem Karacan, Koray veya Tarık'tan birini seçin" dedi

Ara transfer döneminin ilk transfer bombasını Galatasaray patlatacak gibi görünüyor. Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin takımda görmek istediği Kasımpaşa'nın tecrübeli oyuncusu Ryan Donk için girişimlere başlayan sarı-kırmızılılar transferi bitirme aşamasına geldi. İlk olarak Galatasaray'da top oynamayı çok istediğini her seferinde dile getiren Hollandalı oyuncu yıllık 2 milyon avroluk isteğinde geri adım atıp 1.5 milyon avroya razı oldu. Sarı-kırmızılılar Donk'la 3 yıllık sözleşme için prensip anlaşmasına vardı. Bunun üzerine Kasımpaşa Kulübü ile pazarlıklarını sıklaştıran Galatasaray Yönetimi görüşmelerde sona yaklaştı. 
Başkanlar görüşüyor
Kasımpaşa, Donk için bonservis bedelinin yanında Umut Bulut'u da istedi. Ancak Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Umut'u göndermeyeceğini söyleyince takımda fazla forma şansı bulamayan diğer oyuncular önerildi. Galatasaray'ın Donk için 1.5 milyon avro bonservis bedelinin yanı sıra Jem Paul Karacan, Koray Günter ve Tarık Çamdal'dan birini tercih etmesi istenen Kasımpaşa, Teknik Direktör Rıza Çalımbay'la da görüştükten sonra kesin kararını verecek. Kasımpaşa Başkanvekili Hilmi Öksüz, temasların sürdüğünü söylerken, ''Donk konusunda Mustafa Denizli ile Rıza Çalımbay bir görüşme yaptı. Olumlu geçtiğini sanıyorum. Başkanlar da görüşüyor. Donk Galatasaray'da oynamak istiyor. Bu son derece doğal. Bu transferin biteceğini tahmin ediyorum" dedi. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...