PKK'nın ateş düşürdüğü 3 kürt evinin feryadı

Düzenleyen:
PKK'nın ateş düşürdüğü 3 kürt evinin feryadı

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçleri, bölgedeki vatandaşın rahat nefes alması için başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Darbe yedikçe kuduran teröristler orada yaşayan halka hayatı zindan etti. Bölücüler çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yapıyor. İşte teröristlerin yüreğini yaktığı 3 Kürt ailenin isyanı...

Güvenlik güçleri, bölgedeki vatandaşın rahat nefes alması için başarılı operasyonlarını sürdürüyor. Darbe yedikçe kuduran teröristler orada yaşayan halka hayatı zindan etti. Bölücüler çocuk, kadın, yaşlı demeden katliam yapıyor. İşte teröristlerin yüreğini yaktığı 3 Kürt ailenin isyanı...

PKK'nın ateş düşürdüğü 3 kürt evinin feryadı

ŞEHİDİN NİŞANLISI: Ben de Kürt’üm bu nasıl Kürtlük?

Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki terör saldırısında şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Birkan Gündüz’ün cenazesi, düzenlenen törenin ardından memleketi Giresun’un Şebinkarahisar ilçesinde gözyaşları ile karşılandı. Şehidin 1 aylık nişanlısı Rukiye Orman: “Ben de Kürdüm. Bu nasıl Kürtlük? Yüzüğüm parmağımda. Yiyesin diye yaptığım yemek tencerede kaldı.” Şehit asker, Facebook’tan nişanlısı için şunları yazmıştı: “Ayırmasın Allah’ım tüm sevenleri. Ben sana sen bana âşığız âşık. Hem mutlu olmak kimin umurunda, sen yanımda ol yeter.”
Şehit Çavuş Birkan Gündüz bugün düzenlenecek cenaze merasimin ardından son yolculuğuna uğurlanacak. Öte yandan Bitlis’te terör örgütü PKK’lılar tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Samet Pişkin (25), memleketi Tokat’ın Niksar ilçesinde yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı törenle uğurlandı. Aynı hain saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Eren Kılıç’ın (25) cenazesi ise baba ocağı Ankara’ya getirildi. Şehit Kılıç, için bugün Kocatepe camisinde düzenlenen törenin ardından defnedilecek. 

MİNİK KIZ TERÖRE İSYAN ETTİ

TOP OYNAMAK İSTİYORUZ

Çatışmaların bir türlü durmadığı Şırnak’ın Cizre ilçesinde terörden en çok çocuklar etkileniyor. Çıkan çatışmalarda ev ve okullara hasar gördüğü ilçede bir kız çocuğu sokağa çıkma yasağına ve çatışmalara tepki gösterdi. Minik kızın dilinin döndüğünce, “Duyuyor musunuz silah seslerini? Her yer bozuldu. Niye böyle yapıyorsunuz? Dışarı çıkıp top oynamak istiyoruz” diyerek teröre tepki göstermesi amatör kamera tarafından kayda alınarak sosyal medyada paylaşıldı. Kısa sürede izlenme ve paylaşım rekorları kıran video izleyenleri duygulandırıyor.

PKK’nın bombası bir aileyi parçaladı

Diyarbakır’ın merkez Bağlar ilçesinde yol kapatan teröristlerin attığı ses bombası bir aileyi parçaladı. Patlamada, iki çocuk annesi Gülsüm Atala, beyin kanaması geçirdi. Olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırılan Atala, 12 gün yoğun bakımda verdiği hayat mücadelesini kaybetti. Eşini kaybeden Hasan Atala ise geride kalan 2 çocuğuyla birlikte hayata dört elle sarıldı. İnşaat işçiliği yapan ve kirada oturan Atala, yardım bekliyor. Eşinin 9 Aralık’ta hayatını kaybettiğine dikkat çeken Hasan Atala, “Kız çocuklarıma hem annelik hem de babalık yapıyorum. İşim yok. Yetkililerden yardım bekliyorum. Evim kira ve 2 aydır ödeyemiyorum” dedi. 

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...