Fenerbahçe'de Van Persie zirvesi!

Fenerbahçe'de Van Persie zirvesi!

SPOR Haberleri

Yönetim ve teknik heyet, ilk devrenin son maçı olan Sivasspor mücadelesinin ardından Robin van Persie'yi görüşme odasına alacak. Mutsuz gözüken Hollandalı yıldıza net bir şekilde şu kilit soru da sorulacak: Gitmek istiyor musun?

Fenerbahçe’de takım içinde geldiği günden bu yana sıkıntılar oluşturan, teknik heyetle ilk 11 konusunda ters düşen, arkadaşlarına ise tavır yapan Robin van Persie, tribünlerin de tepkisini toplamaya başlamıştı. 

Teknik heyet ve yönetim, Sivasspor’la oynanacak ilk yarının son maçının ardından bir araya gelip, yıldız oyuncunun sorunlarını masaya yatıracak. Sıkıntıları konusunda futbolcunun görüşleri alınıp, çözüm yolları için çareler aranacak. Hollandalı yıldıza, “Gitmek istiyor musun?” şeklindeki kilit soru da sorulup, net bir şekilde kariyerini nasıl yönlendirmek istediği belirlenecek. 

‘Hep mutsuzsun... Bunun bir nedeni olmalı...’
Yöneticilerin, Robin van Persie’ye, “Seni hep mutsuz görüyoruz. Bunun bir nedeni olmalı. Çünkü biz seni bu takıma inandığımız için kazandırdık. Çok faydalı olacağını biliyoruz. Bizde kredin bitmedi. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladın. Bize bu konuda sıkıntılarını anlat, ışığı görelim, çareyi bulalım. Çünkü biz ve taraftarımız 2016 yılında çok büyük başarılar hedefledik. Bunun gerçekleşmesi aşamasında senin gücüne ihtiyacımız var” diyeceği öğrenildi.      

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...