Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kesilmek istemeyen hayvan mezbahanın çatısına çıktı...

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Kesilmek istemeyen hayvan mezbahanın çatısına çıktı...

YAŞAM Haberleri  / İHA

​Osmaniye’nin Kadirli ilçesinde, mezbahaya kesime getirilen inek, görevlilerin elinden kurtularak merdivenlerden binanın çatısına çıktı.

Hızını alamayan inek çatıda kendisini yakalamaya çalışan görevlileri kovalayarak çatıdan aşağı atladı. İlginç olay, Kadirli mezbahasında yaşandı. Kesim için mezbahaya getirilen inek, kesim yerinden bir anda kaçarak kapıdan dışarı çıktı. Binanın yan tarafındaki çatıya çıkan merdivenlere yönelen inek buradan da binanın çatısına çıktı. Peşinden mezbaha görevlilerinin geldiğini gören inek bir ara görevlileri de kovaladıktan sonra çatıdan yan binanın kiremit olan çatısını da parçalayarak içeri düştü. Uzun uğraşlar sonucu yakalanan inek tüm çabalarına rağmen kesilmekten kurtulamadı. İneğin kaçış anı ve görevlilere zor anlar yaşatması hem cep telefonları hem de güvenlik kameralarına yansıdı. 

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...