Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da Burak Yılmaz paniği

Galatasaray'da Burak Yılmaz paniği

SPOR Haberleri

Sakatlığı nedeniyle İtalya'da kontrolden geçen Burak Yılmaz için ''Tam olarak iyileşmeden kesinlikle sahalara dönmemeli raporu verildi.'' Golcü oyuncunun 18 Şubat'ta Lazio ile oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferberlik ilan edecek.

Burak Yılmaz'dan gelen haberler Galatasaraylıları üzecek cinsten...
Habertürk Gazetesi'nin haberine göre; İki hafta önce oynanan Galatasaray-Beşiktaş derbisinde artık kendisi için kronikleşen ‘arka adale’ sakatlığı yaşayan golcü futbolcunun, 1 ay olarak gözüken iyileşme sürecinin 2 ayı bulabileceği ortaya çıktı.

BÜYÜK RİSK ALTINDA
İlk sakatlandığında Almanya’da derdine çare arayan Burak, pazartesi günü kulüp doktoru Yener İnce’yle birlikte bu kez Çizme’nin yolunu tutmuştu. 
İtalyan doktorlar, “Büyük risk var. Kendini zorlar, tam iyileşmeden dönerse sezonu kapatabilir” uyarısı yaptı. 
Fransa 2016 nedeniyle Burak’ın durumunu Fatih Terim de yakından takip ediyor. Galatasaray sağlık heyeti, 18 Şubat ve 25 Şubat’ta Lazio’yla oynanacak maçlara takımın golcüsünü yetiştirmek için yoğun bir tedavi programı uygulayacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...