Ankara'dan sonra Kocaeli, 25 dükkan kül oldu!

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Ankara'dan sonra Kocaeli, 25 dükkan kül oldu!

YAŞAM Haberleri  / AA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesine bağlı Sebze ve Meyve Hali hizmet binasında çıkan yangında 25 dükkanda büyük çapta hasar oluştu.

Alınan bilgiye göre, Kullar Mahallesi'ndeki hal binasında meyve ve sebze kasalarının olduğu alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyüyerek çevredeki dükkanlara da sıçradı. Esnafın haber vermesi üzerine olay yerine İzmit, Başiskele, Gölcük ve Kartepe ilçelerinden çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Ekiplerin yoğun çalışması sonucu yangın yaklaşık 1,5 saatte kontrol altına alındı. Yangında, 25 dükkan kullanılamaz hale geldi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hasan Aydınlık, gazetecilere yaptığı açıklamada, halde kasaların depo edildiği alanda yangın çıktığını belirterek, yangının işçilerin ısınmak için yaktığı ateşin sıçraması sonrası çıktığı şüphesi üzerinde durulduğunu söyledi.
Aydınlık, 25 kiracının bulunduğu dükkanların yandığını anlatarak, "Yangın şu an sönmek üzere kontrol altına alındı. Geçmiş olsun. Bu bölümde kasalar vardı, bu musibet bize örnek olur ve aynı olay inşallah bir daha yaşanmaz. Burada bir ihmal söz konusu gibi gözüküyor. Hasar tespit çalışmaları sürüyor. Sadece çelik donatı ve dükkanlarla alakalı sorunlar var. Sadece 2 dükkanda az miktarda ürün var" şeklinde konuştu.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...