Acı haberler peş peşe geliyor!

Düzenleyen:
Acı haberler peş peşe geliyor!

GÜNDEM Haberleri

Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada 3 gün önce yaralanan asker şehit oldu

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ilçesinde bölücü terör örgütü PKK mensuplarıyla çıkan çatışmada 20 Aralık'ta yaralanan askerin şehit olduğu bildirildi. Genelkurmay Başkanlığından yapılan açıklamada, 20 Aralık'ta, Cizre'de düzenlenen operasyonlar sırasında bölücü terör örgütü mensuplarıyla çıkan çatışmada ağır yaralanan bir askerin, tedavi gördüğü GATA'da yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak bu sabah saatlerinde şehit olduğu belirtildi.
Açıklamada, "Kahraman şehidimize Allah'tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz" denildi.

Şırnak'tan bir acı haber daha!
​Bölücü terör örgütü ile girilen çatışmada yaralanmasının ardından 3 gündür GATA'da tedavi gören Astsubay Sıddık Uluocak şehit oldu. Şırnak Çakırsöğüt Komando Taburu'nda görevli olduğu öğrenilen Şehit Astsubay Uluocak için GATA'da bir tören düzenlenecek. Düzenlenecek törenin ardından şehit astsubayın naaşının memleketi olan Sivas'ın Koyulhisar ilçesine gönderileceği öğrenildi.

Sur'da PKK'dan kalleş saldırı: 1 asker şehit
Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı teröristlere yönelik operasyonda 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı. Sokağa çıkma yasağının sürdüğü ilçedeki hendeklerin kapatılması, barikatların kaldırılması, yollara tuzaklanan el yapımı patlayıcıların etkisiz hale getirilmesi ve bölgenin teröristlerden temizlenmesi amacıyla devam eden operasyonda 6 asker yaralandı. Yaralanan askerlerden biri kaldırıldığı hastanede müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Diğer askerlerin tedavisi ise sürüyor.
Bölgede teröristlere yönelik operasyonlar sürüyor.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...