Liverpool'la anlaştı babasından izin çıkmadı

Liverpool'la anlaştı babasından izin çıkmadı

SPOR Haberleri

Liverpool'la anlaşmaya varan Kızılyıldız'ın 19 yaşındaki genç futbolcusu Marko Grujic'e babasından vize çıkmadı.

Karadağlı genç futbolcu Marko Grujic, devre arasında transfer olmak için Liverpool'la anlaştı. Ancak 5 milyon sterlinlik (22 milyon TL) teklifi kabul eden genç futbolcunun babası Goran Grujic, oğlunun İngiltere'ye gitmesine izin vermedi.
Marko'nun forma giydiği Kızılyıldız Belgrad takımının paraya muhtaç olduğunu ve bu yüzden oğlunun Liverpool'a transfer edildiğini belirten baba Grujic, takımın bu yüzden zorla Marko'yu kulüpten atacağını ifade etti.
Liverpool, Sırp kulüple her konuda anlaşmış, hatta oyuncunun kiralanması halinde kulübe ödenecek 730.000 sterlini (3 milyon 250 bin TL) bile ödemeyi kabul etmişti.

"Oğlumu mahvetmelerine izin vermeyeceğim"
Transfer için tıbbi taramadan da geçen Grujic'in Anfield'da oynamasına babası karşı çıktı. "Oğlumu mahvetmelerine izin vermeyeğim" diyen baba Grujic Kızılyıldız kulübünün paraya ihtiyacı olduğunu  ve tek çıkar yollarının oğlunu İngiltere'ye yollamak olduğunu ifade etti. Baba ayrıca takımın oğluna şiddetli baskı uyguladığını ve Marko'nun transfer olması için günde sayısız telefon aldığını belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...