Erdoğan: Gırtlağına kadar ihanet içindeler!

Düzenleyen:
Erdoğan: Gırtlağına kadar ihanet içindeler!

POLİTİKA Haberleri

“CHP’li Erdem İran varsa İran’a, Rusya varsa Rusya’ya destek veriyor. Gırtlağına kadar ihanete batmış bu karanlık adamı vekil yapan genel başkanı da onun yolunda.”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP lideri Kılıçdaroğlu’nun şahsı ile olan eleştirilerine dair, “Bu zatın eskiden beri şahsıma yönelik terbiyesizliklerini de kendi karakterine verdiğim için çok önemli görmüyorum” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde 17’ncisi düzenlenen muhtarlar toplantısında gündemi değerlendiren Erdoğan, ağırlıklı olarak Rusya krizi sonrası CHP’nin duruşuna dair eleştirilerde bulundu. Erdoğan özetle şunları kaydetti: 
 KILIÇDAROĞLU’NA: Yüzyıl önce Balkan Harbi sırasında ‘Edirne’ye Enver gireceğine Bulgar girsin’ diyen zihniyetin bugünkü temsilcileri, ‘Erdoğan haklı çıkacağına Putin haklı çıksın’ diyor. Bunlardan biri de şu anda ana muhalefet partisinin milletvekili sıfatını taşıyor. Kendi ülkesinin karşısında İran varsa İran’ın, Rusya varsa Rusya’nın yanında yer almanın dışında hiç bir vasfı olmayan bu isme ana muhalefetin genel başkanı da sıkı sıkıya sahip çıkıyor, ‘milletvekilimi yedirmem’ diyor. ‘Yedirmem’ dediği milletvekili kim? Eğer İran Türkiye karşı karşıya gelirse Türkiye’ye karşı İran’ın safında yer alırım diyen bir hain. Aynı kişi Gezi olaylarında en başta yer aldı, milletin paralel ihanet çetesine karşı verdiği mücadelede de yine bu isim vardı. Gırtlağına kadar böyle bir ihanet çukuruna gömülmüş bu karanlık adamı milletvekili yapan şimdi de arkasında duran bir genel başkan bana göre aynı yolun yolcusudur.
 RUSYA’YA:  Kara kutu açıldı ve tahribattan dolayı içindeki bilgilerin okunamadığı ifade edildi. Tabi bizim kendi elimizdeki bilgiler açık ve sağlam. Türkiye’nin haklılığı tüm dünya tarafından kabul edilmişken, bu tür zorlama propaganda şovları, bunlardan medet umanları daha da mahcup etmenin ötesinde anlam taşımıyor.
 BAŞKANLIK SİSTEMİ:  Dünyanın en gelişmiş ülkeleri madem ki bugün başkanlık sistemiyle yönetiliyor, demek ki burada bir özellik var. Öyleyse, biz bundan niye korkuyoruz, niye çekiniyoruz, niye kaçıyoruz? Dert başka. 

Düzenleyen:  - POLİTİKA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...