Bitmeyen aşk; Rolando

Bitmeyen aşk; Rolando

SPOR Haberleri

Trabzonspor, Marsilya'nın 30 yaşındaki stoperi Rolando'yu transfer etmek için yeniden harekete geçti. Bu iddiayı ortaya atan ise Fooot Marseille gazetesi, "Bu kez iş bitebilir" dedi

Sezonun ikinci yarısı için takımın eksik bölgelerine takviye yapmak isteyen Trabzonspor'un yeniden Rolando'nun peşinde olduğu öne sürülüyor. Fooot Marseille gazetesi, bordo-mavili yönetimin, geçtiğimiz sezon transferinden son anda vazgeçtiği 30 yaşındaki stoperi bu kez bitirmeyi planladığını okuyucularına duyurdu. Geçtiğimiz sezonu Anderlecht'te kiralık olarak geçiren ve bu yıl Olimpik Marsilya'ya transfer olan Portekizli futbolcu, şu ana kadar takımı ile 10 maça çıktı. 

3 yıllık imza atmıştı 
Kariyerinde Belenenses, Porto, Napoli, Inter ve Anderlecht gibi takımların formasını giyen Rolando'nun ismi daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi devlerle de anılmıştı. 1.90 boyundaki savunmacının kulübü ile 2018 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...