Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İşte Putin'in en çok korktuğu isim!

Düzenleyen:
İşte Putin'in en çok korktuğu isim!

DÜNYA Haberleri

'Rusya'da rejim gelecek on yıl içinde değişecek' açıklamasında bulunan Hodorkovskiy'nin Putin'in en çok korktuğu kişilerin başında geldiği söyleniyor ve bu yüzden hakkında tutuklama kararı çıkarıldığı iddia edildi.

 Rus mahkemesinin Hodorkovskiy hakkında verdiği kararın Putin korkularıyla hiçbir ilgisi olmadığını ve sürecin yargı organlarının kararları doğrultusunda ilerlediğini kaydeden Kremlin Sözcüsü Peskov, Hodorkovskiy'in bu kez, önceden olduğu gibi ekonomik suçlarla değil, bir cinayetle bağlantılı olduğu şüphesiyle itham edildiğini iddia etti.


10 YIL İÇİNDE REJİM DEĞİŞECEK

 Hodorkovskiy'in 'Rusya'da rejim gelecek on yıl içinde değişecek' şeklindeki açıklaması şüpheleri arttırıyor. Hakkında dün çıkartılan gıyabi tutuklama kararının ardından BBC'ye bir mülakat veren Hodorkovskiy, Putin'in kendisini 'iktidarına ciddi bir tehdit' olarak gördüğünü iddia etmişti.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...