Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Önce soydu sonra patronuyla hırsızı aradı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Önce soydu sonra patronuyla hırsızı aradı

YAŞAM Haberleri  / iha

Bolu’da çalıştığı iş yerinin sahibin evinin anahtarını çalarak evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalan daha sonra da patronuyla hırsızı arayan şahıs, polis ekipleri tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay, Köroğlu Mahallesi Gerede Caddesi’nde meydana geldi. Bolu’da bir iş yerinde çalışan E.A. isimli şahıs, ilk önce iş yeri sahibinin ev anahtarını çaldı. Ardından Köroğlu Mahallesi’nde bulunan eve giden E.A., evde bulunan 3 bin 500 TL’yi çalarak evden uzaklaştı. İş yeri sahibinin hırsızlık olayını fark etmesi sonrasında polis ekiplerine haber verdi. Parayı çalan E.A., hırsızlık olayından haberi yokmuş gibi patronuyla birlikte hırsızlık olayını araştırdı. Polis ekiplerinin evin etrafında bulunan güvenlik kameralarında yaptığı araştırmada E.A.’nın eve girdiği tespit edildi.

Gözaltına alınan E.A., suçunu itiraf etti. Şahsın, borçları olduğu için parayı aldığını ve bir miktar parayla da kıyafet aldığını söylediği ifade edildi. E.A. ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...